Over ons


Rodiko is een  exclusieve importeur van toegangsoplossingen die via een geselecteerd distributienetwerk in de Benelux zoals Resellers en Installateurs de ideale oplossingen kunnen verzorgen voor uw  toegangscontrole vraagstuk. Onze producten hebben de volgende  protocollen in huis Mifare, RS 485, Wiegand 8-26-30-34-40-128 Bits,  TCP/IP, Clock & Data en Codix. Tevens heeft Rodiko een breed assortiment producten van gerenommeerde merken zoals AES Telecom intercoms, XPR access control, IGE Kleefmagneten,  Vortex magneten,  iTEC elektronisch deurbeslag & toegangscontrole, Codelocks  lockersloten en Dorcas sluitplaten.

Wenst u meer informatie dan zouden wij graag met u in contact komen.  Maak hiervoor gebruik van ons contact formulier.

Klik hier voor het contactformulier

 

Hieronder vindt u een introductie van de producten die wij leveren:

Toegangscontrole

Toegangscontrole is er in vele soorten en maten. XPR heeft veel betrouwbare oplossingen voor iedere situatie. Rodiko biedt veel verschillende beveiligingsoplossingen zoals toegangscontrole op basis van vingerafdruk, kaartlezers, druktoetsen, codetableau ‘s en afstandsbediening. De  Nederlandstalige software wordt gratis geleverd.

Klik XPR voor meer informatie over XPR

Elektronisch deurbeslag

Rodiko kan met iTEC complete hotels , kantoren en verzamelgebouwen voorzien van standalone netwerk oplossingen met diverse passende software pakketten.  iTEC heeft veel verschillende soorten elektronisch deurbeslag. Dit deurbeslag is te bedienen via een proximity kaart/ sleutel, codetableau, QR code of vingerprint autorisatie. iTEC heeft haar plaats in de markt verworven door het leveren van producten van hoge kwaliteit met zeer aantrekkelijk design.

Klik hier voor meer informatie over iTEC

Wifi, Dect & GSM toegangscontrole

AES biedt toegangscontrole met schakelmodules via GSM, DECT, Wifi of Bedraad. Van poort bediening tot appartementen complexen tot 500 appartementen. Oplossingen zijn beschikbaar via audio of video techniek.

Klik hier voor meer informatie over AES

Kleefmagneten

iGE

Kleefmagneten worden vooral veel gebruikt om deuren goed gesloten te houden. iGE produceert kleefmagneten van zeer hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit uit zich door het feit dat er op de ankerplaat absoluut geen rest-magnetisme plaats vind, zelfs niet na 20 jaar. Het assortiment van iGE omvat kleefmagneten die waterbestendig zijn en/of een combinatie vormen met camera, alarm, MegaLED en GigaLED signalering. IGE heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche van toegangscontrole.

Klik hier voor meer informatie over iGE

VORTEX

De VORTEX micro kleefmageneten komen ook uit de Fabriek van iGE, echter zijn deze kleefmagneten tot 400% krachtiger en 75% kleiner dan traditionele kleefmagneten van iGE. Bespreek met onze Accountmanager welke magneet het beste bij uw opdracht past.

Klik hier voor meer informatie over VORTEX

Code sloten

De code sloten van Codelocks zijn zowel mechanisch als elektronisch te verkrijgen. Codelocks heeft voor vrijwel iedere situatie een passend mechanisch of elektronisch code slot.

Klik hier voor meer informatie over Codelocks

Elektrische deuropeners en sluitplaten

De elektrische deuropeners van DORCAS zijn al vele decennia een begrip in kwaliteit en levensduur. Door de constante aandacht van innovatie heeft me een grootaantal oplossingen voor zeer complexe situatie zoals brand en vluchtdeuren. Maar men heeft ook een unieke oplossing voor toegangsdeuren van appartementsgebouwen. De oplossing zorgt ervoor dat een bezoeker altijd voldoende tijd heeft om binnen te komen maar toch de zekerheid dat de deur gesloten blijft indien de deur gesloten blijft.